top of page

HAJDÚSZOBOSZLÓ

Desztináció branding program kidolgozása, arculattervezés és a program koordinációja

A hajdúszoboszlói turisztikai marketing szervezet - Hajdúszoboszló TDM -megbízásából első feladatunk turisztikai márkatervezési és fejlesztési stratégia kidolgozása és ezen alapuló városi turisztikai arculattervezés volt. A nagy múltú gyógyhely következetes márkázá-sának tervét, a desztinációmarketing egyes elemeit az érintettekkel közös workshopok eredményeként dolgoztuk ki. A stratégiai program célja a Hajdú-szoboszlóval kapcsolatos ismeretek bővítése, megítélésének fejlesztése volt.

Az új arculat egyaránt megjeleníti Hajdúszoboszló tradicionális értékeit és fejlődését, élménykínálatát, nyitását új célok felé. Megbízásunk kiterjedt az arculati kézikönyv és a márkakönyv összes elemének kidolgozására.

Az új arculat nem csak a város lakói és vendégei körében kapott kedvező vissz-hangot. Hajdúszoboszló turisztikai portálja a szakmai zsűri döntése alapján online kategóriában 1. helyezett lett az IRÁNYTŰ kommunikációs versenyen. További feladataink közé tartozott még a vízparti élményekkel kapcsolatos turisztikai ajándék- és emléktárgy kollek-ció formatervezése; kiállítási megjelenés komplex kialakítása; kiadványcsalád tervezése és szerkesztése különböző nyelveken.

Az általunk készített „SMS és mobil turisztikai információszolgáltatási rendszer kialakításának előkészítése Hajdúszoboszló desztináció számára" című megvalósíthatósági tanulmány számos ajánlása megvalósult.

bottom of page