INSPIRÁCIÓ ÉS TAPASZTALAT

Klára pályafutása multinacionális cégeknél indult, marketing- és kommunikációs vezetői tapasz-talatot a Westel menedzsment-jében szerzett. Az elmúlt évtized-ben márkaszakértőként számos iparág sajátosságait és a vállalat-vezetés gyakorlatát ismerte meg.

STRÓBEL KLÁRA

Ambícióm az üzleti értékteremtés, az adott márkában felfedezésre váró lehető-ségek megtalálása. Miért? Mert hiszek a következetesen felépített márkák meg-különböztető erejében és a branding-be okosan fektetett erőforrások bőséges megtérülésében.

Formatervezőként végeztem a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, majd a kre-atív ipar különböző területein szereztem tapasztalatot. Első sorban grafikai, lát-ványtervezési projektekben, formatervek és animációk készítésében, ezek mellett megrögzött jármű fanatikus vagyok. Éve-kig egy svájci székhelyű design ügynök-ségnél dolgoztam belső terek, kültéri installációk tervezésén, nemzetközi márkák világszerte épített megjelenésén és változatos tárgytervezési projekteken.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem formatervező szakán végeztem. Az egyetem alatt több nemzetközi cég projektjében is alkalmam volt részt venni, közben szabadúszó grafikus-ként és formatervezőként dolgoztam. Diplomamunkám Európa legnagyobb munkavédelmi lábbeli gyártójánál, a Bata Industrials-nál készült. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a tervezési módszertanra, a kutatásra, és a tudatos design megoldásokra.

Péter concept designer és 3d oktatói tevékenysége mellett, 3d vizualizációra és animációra szakosodott látványtervező, nemzetközi projektek tagja. 

www.the-concept-designer.com​

IGLÓI-NAGY PÉTER

Ádám art director-i tevékenysége 
mellett keresett szabadúszó ipari formatervező, részt vesz több nemzetközi projektben.

 

www.behance.net/adamnagy

NAGY ÁDÁM

   SK&CO I Budapest
+ 36 30 930 5606
   skype: SK Branding
©  2020 by SK&CO SERVICES