top of page
kite_zrt.jpg

KITE Zrt.

Vállalati és munkáltatói márkaépítési programban szakértői tevékenység

A KITE Magyarország piacvezető mező-gazdasági integrátora. Mintegy 1400 mun-katársa koordinálja és finanszírozza a szántóföldi növénytermelést, katalizálja a termelői együttműködéseket, szaktaná-csadást nyújt, termék- és technológiai fejlesztéseket generál. Széles termékvá-lasztékával, megfelelő készletezéssel, országos logisztikai rendszerével és megbízható szolgáltatásaival a gazdálko-dók folyamatos ellátásában egyfajta „gerinchálózatot” képez.

2017 végétől veszünk részt szakértőként a vállalat komplex márkafejlesztési terveinek kidolgozásában és kivitelezésében.

Együttműködésünk kiterjed márkamű-helyek, üzletági workshopok és felmé-rések lebonyolítására, vállalati és mun-káltatói márkaépítési programok továb-bá kommunikációs anyagok össze- állítására. Különösen sokrétű feladat volt a 120 oldalas KITE 45 Jubileumi Évkönyv koncepciójának és gazdag tartalmának kidolgozása és alkalmazása egyéb kommunikációs felületeken is, például a cég megújult weboldalán. A KITE márka értékeit a gyakorlatban értelmezve folyamatosan fordítjuk le egyes szakterületek értékrendjére és összegezzük belső kiadványokban, márkaképviseleti kampányokban.

bottom of page